Pientä pintaremonttia ja päivitystä kuulumisiin.

Hiljaiseloa on ollut täällä blogin puolella muutaman kuukauden. Joulu ehti mennä ja vuosikin vaihtua siinä sivussa.

Viimeksi kerroinkin siitä, miten seuraava remonttiprojekti olisi tähän mennessä haasteellisin. Mutta kuten aina, elämä päätti toisin ja siihen väliin tulikin toinen huone remontoitavaksi, johtuen siitä, että verholauta oli vaarallisen näköisesti käynyt irtoamaan seinästä, joten se olisi pitänyt vaihtaa kuitenkin. Oli siis helpompi toteuttaa samalla kertaa koko kyseisen huoneen seinien freesaus.

Tapettina käytin tällä kertaa Sanduddin vihreää tapettia ”Isoäidin aikaan” – mallistosta. Tapetille kaveriksi valitsin persikkaan taittavan Tikkurilan himmeän maalin, väriltään ”Siesta”. Valintojen jälkeen koin taas epäilyksen hetkiä, mutta vitsi miten tyytyväinen olenkaan noihin väreihin! Tuo Sanduddin tapetti on mielestäni niin harmoninen ja kaunis, että käytän sitä ehkä jatkossa jonkun toisen huoneen yhteydessä. Sitä on saatavana myös muissa väreissä. Esim. punainen olisi aika makea.  

 Deseniolta tilasin julisteita, jotka kehystin vanhoihin olemassa oleviin valmiskehyksiin. 

Pänikkä ja piironki liikkeestä tilattu virtahepolamppu myös viehätti minua suuresti.

Tämän freesauksen toteutin siis juuri ennen Joulua.

Yleisnäkymä huoneesta.
Tepettia ja maalia.
Virtahepolamppu on aika hauska. 🙂

Noin yleisesti olen myös yrittänyt panostaa huoneiden viihtyvyyteen tekstiileillä ja erilaisilla tauluilla. 😊

Joulusta alkoikin sitten taas nämä ravintoloiden aukiolorajoitukset, joka tarkoittaa sitä, että joudumme edelleenkin sulkemaan aulabaarissa toimivan vastaanottomme joka päivä kello 18.

Olemmekin toivoneet aina asiakkailta kirjautumista sitä ennen. Jos tämä ei ole  jostain syystä onnistunut, olemme tulleet luovuttamaan avaimia kotoa. Tällöin toiveena, että asiakas ilmoittaisi tarkan ajan tai soittaisi noin puoli tuntia ennen kirjautumista, jotta osaamme olla paikalla.

Olen tilannut meille myös koodilukollisen avainkaapin ja saanut luvan sen kiinnitykseen rakennuksen ulkoseinään, joten jatkossa on helpompi kirjautua vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Kaappi ei ole vielä saapunut ja arvioitu lähetyspäivä näyttää olevan 28.1.

 

Ravintolarajoituksien johdosta olemme myös joutuneet lomauttamaan henkilöstöä, sillä työtunnit ei tällaisellaan yksinkertaisesti kaikille riitä.

Toivotaan, että kevään myötä asioihin tulisi helpotusta. Kyllä tässä on ravintolayrittäjän ympäri Suomen ajettu todella ahtaalle ja hirvittää ajatella kuinka moni menettää elinkeinonsa kokonaan.

Kannustan taas tukemaan pienyrittäjiä näinä vaikeina aikoina ja suosimaan heidän tarjoamia palveluita isojen ketjujen sijaan. <3

 

Tällä hetkellä olen nyt aloittanut tuon huoneen 4 remontin ja postaillutkin jotain remonttivideoita somen puolella. Tämän viikon projekti seisoo ajan puutteen vuoksi, mutta toivottavasti ensi viikolla pääsen taas jatkamaan ja postaamaan seuraavaan blogitekstiin kuvat lopputuloksesta. 😊  Enempää tästä projektista en vielä paljasta, sillä suoraan sanottuna nämä muovautuu aina vielä toteutushetkellä vähän alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeaviksi, sillä aina tulee jotain muuttujia.

 

Olisi muuten tosi kiva, jos ottaisit meidät seurantaan sekä Facebookin, että Instagramin puolella, sillä suurempi seuraajamäärä aina takaa enemmän näkyvyyttä. 😊

Millaista sisältöä tykkäät itse seurata sosiaalisen median puolella noin yleensä?

 

Ensi kertaan!

-Taija

Leave a Comment