Katse kohti kesää.

Moikka vaan! Niin, ja hyvää kevättä! Kevät on huomaamatta edennytkin jo pitkälle. Tosin aina se ei ole siltä tuntunut ilmojen ollessa melko viileät ja tuuliset. Juuri eilen katselin vuoden takaisia kuvia puhelimesta ja siellä me hengattiin tytön kanssa shortseissa ja t-paidoissa pihalla.

Yksi syy, miksi en ole kirjoittanut pitkään aikaan mitään, johtuu siitä, että en ole yksinkertaisesti keksinyt mitään järkevää kirjoitettavaa. Enkä ole ihan varma keksinkö nytkään, kun näin ”lennosta” päätin alkaa näpyttelemään tekstiä vapaapäivän kunniaksi. On vain pakko tehdä jotain ”järkevää”. En ole enää hetkeen osannut vapaapäivinä vaan relata, kun pitäisi muistaa tehdä kaikkia rästiin jääneitä kotijuttuja, hoitaa hotellin asioita tms, jotta ei sitten taas työpäivänä ahdista se, miksi en saanut taaskaan mitään viime vapailla aikaan. Tekeminen lisää energiaa ja tuo hyvää mieltä selkeästi mun tapauksessa. Täytyy olla vähän hyödyllinen ja pitää mielen balanssi. Ei ole kiva tunne, jos tekemättömät jutut kasaantuu ja alkaa painaa liikaa.

Olen minä tässä blogihiljaisuudessa saanut jotain konkreettistakin aikaan. Nimittäin pintaremontoinut kaksi huonetta lisää! Toinen on yhden hengen huone. (Kuva alla). Toinen on entinen kolmen hengen huone, nykyinen ”kahden hengen double” vuodetuolilla. (Joka on tilattu, mutta ei vielä saapunut, joten en halua julkaista kuvia keskeneräisestä huoneesta.) Mainittakoon sen verran, että tuo kyseinen huone on varmasti uusi lempparini. 🙂

Näyttää siltä, että tulevasta kesästä on tulossa vilkas matkailukesä. Ja miten ihanaa, että ihmiset pääsevät taas tapahtumiin ja festareille! Sitä on varmasti moni odottanut!

Tuo viimeisin remonttikohteeni jääköön nyt viimeiseksi vähään aikaan. Alan valmistautua kesäsesonkiin. Pitäisi mm. miettiä jotain kivaa ekstraa aamiaiselle. Ainakin lisää hedelmävalikoimaa! <3 Saatan vähän freesata huoneita kukilla tai muulla sisustuksella, mutta remonttia aion jatkaa seuraavaksi vasta syksyllä.

Huijarisyndrooma nostelee välillä päätään, kun ”Mitä minä muka oikeasti olen muka tehnyt.” ”Miksi annan ymmärtää, että olisin saanut jotain aikaan.” ”Mitä muka osaan, jos nyt vähän maalia sudin seiniin.” ”Onko tässä oikeasti mitään järkeä.”
Nuo hetket on kuitenkin onneksi ainakin toistaiseksi ohimeneviä. On vain sääli, jos ei voi ottaa positiivista palautetta vastaan onnellisena, vaan miettii, että ”En mitä oikeasti mitään edes ole tehnyt”.

Baarin puolella on terassikausi avattu ja uudet kesän drinkit julkaistu! Laittelen niistä enemmän tietoa somen puolelle, kuvia unohtamatta! Jotain koristehärpäkettä niihinkin pitää vielä miettiä. 🙂

Toivotaan, että nämä tuuliset ilmat tästä vähän rauhoittuu, jotta terassilla on myös kiva istua, eikä tarvitse miettiä, että tukka lentää päästä.

Baarilla ollaan nyt myös joka viikko pidetty jotain ohjelmaa. On bingoa, tietovisaa, bändejä yms. (Ohjelmat näkyvissä Bar Merikotkan FB ja Instagram). Käy tsekkaamassa, jos joku tämmöinen sinua sattuu kiinnostamaan! Tietovisoissa ja bingossa on ollut tosi kivaa ja meininki on ollut rento ja myös huumori on ollut vahvasti läsnä! 🙂

 
 

Sen lisäksi, että päätin arkivapaan kunniaksi kirjoittaa pienen tekstin tänne, (Nyt ei tarvitse taas pariin viikkoon siitä stressata) käytiin Sissi – hauvan kanssa nuuskimassa Palotorninvuoren kevättä. Ja olihan se muutama kuva napattava samalla!

Ihanaa kesän odotusta! Nauttikaa auringosta, tai vaikka sateesta, jos siltä tuntuu!

Taija

Оставьте комментарий